Kirjatori

Täällä kirjoitamme yhdessä ohjeita kehittäjälle ja teemme kehittäjän käsikirjan. Se syntyy meidän kaikkien yhteisen työskentelyn tuloksena. Ensimmäisellä kierroksella kaikki kirjoittavat lukemiensa kirjojen inspiroimana ja omien kokemustensa kannustamana (noin) viisi ohjetta kehittäjälle. Siis kirjan ja elämän inspiroimana.

Toinen kierros: Katsokaa mitä edellinen kirjan lukija on kirjoittanut. Tehtävä on nyt konkretisoida esitetyt ideat ja ajatukset käytännön asioiksi Foibessa. Siis edellisen lukijan näkökulmien pohjalta. Oikeita asioita.

Kolmas kierros: Kirjoja on taas vaihdettu ja tällä kertaa tehtävänantona kirjan innostamana on esittää kolme asiaa, jotka on syytä huomioida Hyvää Elämää toteutettaessa. Kolme vain siksi, että teiltä nousisi varmasti loputtomasti erilaisia ajatuksia. Valitkaa kolme. Antoisia lukuhetkiä!

Kirjatorin neljäs ja viimeinen kierros. Olet jälleen saanut käsiisi uuden kirjan. Lue se uudistajan ja kehittäjän silmälaseilla. Mitä ideoita ja ajatuksia kirja herättää toimintamallien uudistamisen ja kehittäjän mielen näkökulmasta

Koko valmennuksen lopussa meillä on valmiina kehittäjän käsikirja.

Ja tästä klikkaamalla kirjoittamaan!


3 kommenttia:

  1. Mä laitoin 5 ohjetta , mutta mihinköhän ne nyt sitten katosivat? Sillä siihen Saulin viereen eivät kyllä menneet :) Ne on jossain bittiavaruudessa nyt!

    VastaaPoista
  2. :) okei hyvä!! Niin ja hei kaikki, hyvää koulutusta:) Oon hengessä mukana, lomaillen;)

    VastaaPoista