keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Kertaus 12.1. lähipäivän tehtävistä

Saaran 12.1. koulutuspäivän materiaali löytyy Foiben Tuulettajien Trellotaulusta kyseisen koulutuspäivän kohdalta.

Muistathan lisätä omat tietosi Foibekartanon kehittäjäorganisaation Trellotauluun, jos niitä ei vielä ole sinne tallennettu. Katso mallia muiden korteista. Tämä linkki ohjaa suoraan kyseiselle taululle: https://trello.com/b/pbsijnj2/foibekartanon-kehittajaorganisaatio

Kirjatorin neljäs ja viimeinen kierros on käynnissä. Tehtävänanto kuului näin: Olet jälleen saanut käsiisi uuden kirjan. Lue se uudistajan ja kehittäjän silmälaseilla. Mitä ideoita ja ajatuksia kirja herättää toimintamallien uudistamisen ja kehittäjän mielen näkökulmasta?Kirjoita pohdintasi kyseisen kirjan alle. Varusta teksti omalla nimelläsi, jotta tiedämme henkilön viisauksien takana :)

Tehtäväksi annettiin myös tehdä Foiben Kehittäjät blogiin postauksia. Osoite http://foibenkehittajat.blogspot.fi/. Teille jaettiin pareittain vastuuviikot, jotka löytyvät Foiben Tuulettajien Trellotaululta To Do -listalta. Omalla viikolla parin tulee huolehtia kaksi postausta tuohon blogiin.

Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon tutkinnon 1. osan ohjeistus löytyy myös Foiben Tuulettajien Trellotaululta listalta Hallinto.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti