torstai 29. lokakuuta 2015

Hieman tutkinnosta ja tutkintoleireistäHyvän Elämän palveluiden ja toimintatapojen kehittämisessä on kaksi näkökulmaa; palvelun kehittäminen asiakkaiden näkökulmasta ja kehitetyn palvelun hyödyntäminen tutkinnon suorittamisessa. Tässä järjestyksessä.

Ensimmäinen tutkinnon osa on tuotekehitystyön valmistelu. Se saadaan hyvin suoritettua nyt käynnissä olevilla kehitystöillä, sillä sen osalta keskeisiä teemoja ovat lähtötilanteen arviointi ja tavoitteiden asettaminen. Muut osiot eli tuotekehityksen käsitteet ja alustavat selvitykset ovat vähän paperinmakuisia osioita ja niihin paneudutaan ensimmäisellä tutkintoleirillä.

Ensimmäiselle tutkintoleirille valmistaudutte parhaiten dokumentoimalla tekemäänne kehitystyötä omiin Trelloihinne. Ensimmäisellä tutkintoleirillä ryhdymme kokoamaan kehitystöistänne tutkintosuorituksia, Trellossa. Avaamme jokaiselle henkilökohtaisen tutkinnon suorittamisen taulun, katsomme tarkemmin tutkinnon perusteiden mukaisia vaatimuksia ja tunnistamme kehitystöistänne ne kohdat, joilla tutkinto saadaan suoritetuksi.  

Teemme tämän yhdessä, kukaan ei jää yksin. Tehkää työtänne ja kehittäkää paljon. Älkää miettikö kehitystöidenne suuruutta, vaan keskittykää Hyvän Elämän mahdollistamiseen. Tutkinnot saadaan niistä kyllä. Luottakaa siinä meihin. Olemme vieneet maaliin satoja tuotekehittäjiä, viemme myös teidät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti